fbpx

Malimet tarjoaa perinteisiä ja ajattomia hiillettyjä puutuotteita. Olemme polttokäsitellyn puun asiantuntijoita – tunnemme aidon japanilaisen yaki sugi – tekniikan ja puunsuojausmenetelmän ja siksi pystymme tarjoamaan parasta laatua tuotteissamme. Tekniikka vaatii yksityiskohtien hallintaa. Me olemme tarkkoja, vastuullisia ja tunnemme suurta intohimoa työtämme kohtaan. Siksi voimme tarjota asiakkaillemme parhaan ostokokemuksen. Olemme työskennelleet monenlaisissa kohteissa ja projekteissa. Tästä syystä voimme näyttää laajalti esimerkkejä siitä, miten puu käyttäytyy ajan saatossa ja voimme myös tarjota neuvoja ja kokemustamme auttaaksemme sinua valitsemaan parhaan ratkaisun kotiisi.

Tekniikan laatu
Miedän käyttämämme teknologia on testattu pitkällä aikavälilä ja perustuu ikivanhoihin perinteisiin. Vuosisatojen aikana saatu kokemus ja opit takaavat lopputuloksen pysyvyyden ja puun kestävyyden kaikissa olosuhteissa. Käsittelyn ansiosta puun pintaan saadaan luontainen suojakerros, jolloin se kestää paremmin säärasitusta, homeita ja lahoamista.

Palvelut
Puutuotteiden valmistamisen lisäksi tarjoamme myös hiillostamiskäsittelyä asiakkaan tuomaan puutavaraan. Polttokäsitelty puu soveltuu erinomaisesti myös sisätiloihin. Autamme mielellämme toteuttamaan asiakkaidemme rohkeimmatkin ideat ja visiot. Jos hiilletty puupinta on juuri sitä mitä olet etsinyt, mutta sinulla ei ole tarkkaa suunnitelmaa toteutuksesta, ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä sinulle paras ratkaisu.

Tuotteiden lisäksi tarjoamme myös asennuspalvelua. Ota rohkeasti yhteyttä.

Top