Malimetin tarina

Malimet – Musta seinä hiilletystä puusta

Malimet sai alkunsa yrittäjän, Mantasin, omasta omakotitaloprojektista. Kun toivottua rakennusmateriaalia ei ollut saatavilla, syntyi omista tarpeista lopulta idea yritykselle. Puutavaran ja rakennusalan parissa koko ikänsä touhunneelle Mantasille valinta oli ilmeinen: yritys tulisi tarjoamaan korkealaatuista, ympäristöystävällistä sekä viimeisen päälle näyttävää hiillettyä puuta.

Malimet tarjoaa korkealaatuisia hiillettyjä puutuotteita, joilla kotiin voidaan luoda trendikäs musta seinä. Malimet tarjoaa hiillytyskäsittelyä kaikkeen asiakkaan toivomaan puutavaraan sekä tilanteen mukaan myös hiilletyn puun asennusta. 

Malimet - Musta seinä Malimetilta

Musta seinä Malimetilta

Olemme polttokäsitellyn puun asiantuntijoita. Olemme erikoistuneet tarkkaa yksityiskohtien hallintaa vaativaan japanilaiseen yaki sugi – tekniikkaan. Kokemuksemme pohjalta pystymme tarjoamaan parasta laatua tuotteissamme. Jos tahdot kotiisi näyttävän mustan seinän, löydät siihen meiltä ratkaisun.

Olemme työskennelleet monenlaisissa kohteissa ja projekteissa. Voimme tarjota neuvoja ja asiantuntemustamme parhaimpien ratkaisujen etsimisessä, ja autamme sinua toteuttamaan rohkeimmatkin ideat ja visiot.

Ota yhteyttä Malimetiin ja löydä parhaat ratkaisut elegantin mustan seinän toteuttamiseen!

Malimetin palvelut

Puu­tuotteet

Tarjoamme laadukasta hiilletuotteita, joilla luot kotiisi ainutlaatuisen ja elegantin mustan seinän. Valikoimassa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja.

Asennus

Musta seinä voidaan toteuttaa sijainnistasi ja toiveistasi riippuen myös asennuksen kera. Ole meihin yhteydessä, niin sovitaan toteutuksesta yhdessä!

Hiillytyskäsittely

Etkö löydä haluamaasi puutavaraa valikoimastamme? Esitä toiveesi – toteutamme hiillytyskäsittelyä kaikkeen toivomaasi puutavaraan!

Malimet - Tarjoamme laadukkaita hiilituotteita