Musta puu keittiö

Musta puu keittiössä on yhä suositumpi valinta kodin remonteissa. Musta puu keittiössä rakennetaan hiiliprosessin läpikäyneestä puumateriaalista, ja se luo modernin ja tyylikkään ilmeen keittiöön.

Musta puu keittiössä

Musta puu luo kauniin kontrastin vaaleisiin keittiökalusteisiin ja seinäpintoihin. Musta puu keittiössä voi olla esimerkiksi keittiösaarekkeen tai ruokapöydän pintamateriaali, joka erottuu kauniisti vaaleaa taustaa vasten. Musta puu sopii hyvin yhteen erilaisten keittiötyylien kanssa. Se luo modernin ilmeen minimalistisiin keittiöihin ja tuo kontrastia maalaisromanttisiin keittiöihin.

Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun mustan puun käyttöön keittiössä. Tarjoamme laadukasta hiillettyä puuta, josta löytyy useita eri vaihtoehtoja sekä tuotteiden asennuksen. Tilaa meiltä musta puu keittiöösi ja luo moderni ja tyylikäs ilme kotiisi!

Hiilletty puu keittiössä

Ympäristöystävällisyys

Hiilletty puu on ympäristöystävällinen tuote, jonka viimeistelyyn käytetään vain vesipohjaista puuöljyä. Hiiliprosessi myös vähentää puun kosteuspitoisuutta, mikä vähentää puun kutistumista ja halkeilua, mikä puolestaan pidentää keittiössä käytettävän mustan puun käyttöikää.

Kontrasti

Musta puu luo kauniin kontrastin vaaleisiin keittiökalusteisiin ja seinäpintoihin. Musta puu voi olla esimerkiksi keittiösaarekkeen tai ruokapöydän pintamateriaali, joka erottuu kauniisti vaaleaa taustaa vasten.

Monipuolisuus

Musta puu sopii hyvin yhteen erilaisten keittiötyylien kanssa. Se luo modernin ilmeen minimalistisiin keittiöihin ja tuo kontrastia maalaisromanttisiin keittiöihin. Mustaa puuta voi käyttää esimerkiksi keittiön pöytälevyssä, kaapinovissa tai seinäpaneeleissa.