Hiilletty aitalauta (lehtikuusi)

Aita voi olla tyylikäs ja kestävä

Värit: Antrasiitti, musta, hiili, poltettu, harmaa, teak, pähkinäpuu

Hiilletystä lehtikuusesta tehty aita erottuu edukseen niin visuaalisesti kuin kestävyydeltään. Hiillytys tuo esiin puun kauniin kuviointin ja antaa sille tumman, miellyttävän värisävyn. Hiilletyn lehtikuusen luoma vaikutelma on luonnollisen miellyttävä. Tumma väri ja luonnollinen kuviointi luovat rikkaan ja syvän visuaalisen vaikutelman. Tällainen aita pystyy tukemaan rakennuksen ja ympäristön vuoropuhelua niin muodon kuin materiaalin avulla.

Lehtikuusi on luonnostaan kestävä puulaji ja hiillostusprosessi parantaa sen kestävyyttä entisestään. Näin aidassa riittää vastustuskykyä säänvaihteluihin, lahoamiseen ja lahottajiin sekä hyönteisiin. Samalla sen pinta on itsepuhdistuva, kestäen hyvin likaa ja tahroja. Hiillytys on lähtökohtaisesti ympäristöystävällinen prosessi, jossa tuotteen viimeistelyyn käytetään vain vesipohjaista puuöljyä.

Tarjouspyynnöt ja tilaaminen

Valmistamme hiillettyä puuta aina tilaustyönä. Esitä meille alla ennakkotiedot toivomasi puutavaran määrästä ja toimitustiedoista, niin teemme sinulle tarjouksen. Tilauksen valmistaminen aloitetaan tarjouksen hyväksymisen, yksityiskohtien sopimisen sekä 50% ennakkomaksun jälkeen. Toimitusaika tilauksille on 4-6 viikkoa.