Hiilletty ulko­verhous­paneeli (kuusi)

Näyttävä ja kestävä pinta rakennukseen

Värit: Antrasiitti, musta, hiili, poltettu, harmaa, teak, pähkinäpuu

Hiilletty kuusi on erinomainen valinta ulkoverhouspaneeliksi. Hiilletyn kuusen tumma väri ja rikas tekstuurirakenne antavat rakennukselle luonnonläheisen ja tyylikkään ilmeen.

Hiilletyn kuusen pinta on itsepuhdistuva ja kestää hyvin likaa ja tahroja. Se on ulkoverhoukseen näyttävä ja helppohoitoinen valinta, jolle riittää 5-10 vuoden välein suoritettava öljyäminen. Hiillytys on ympäristöystävällinen prosessi.

Hiillettyä kuusipaneelia voidaan käyttää monenlaisissa rakennusprojekteissa, riippuen halutusta estetiikasta. Se sopii sekä moderniin että perinteiseen arkkitehtuuriin ja sitä voidaan käyttää monenlaisten pintojen ja efektien luomiseen.

Hiilletty kuusi ulkoverhouspaneelina tarjoaa siis kestävän ja visuaalisesti mielenkiintoisen vaihtoehdon, joka voi parantaa rakennuksen ulkonäköä ja arvoa.

Tarjouspyynnöt ja tilaaminen

Valmistamme hiillettyä puuta aina tilaustyönä. Esitä meille alla ennakkotiedot toivomasi puutavaran määrästä ja toimitustiedoista, niin teemme sinulle tarjouksen. Tilauksen valmistaminen aloitetaan tarjouksen hyväksymisen, yksityiskohtien sopimisen sekä 50% ennakkomaksun jälkeen. Toimitusaika tilauksille on 4-6 viikkoa.