Hiilletty ulko­verhouspaneeli (lehti­kuusi)

Arvokas ja kaunis ulkonäkö

Värit: Antrasiitti, musta, hiili, poltettu, harmaa, teak, pähkinäpuu

Hiilletty lehtikuusi ulkoverhouspaneelina yhdistää kauniin ulkonäön, kestävyyden ja helppohoitoisuuden. Lehtikuusi on luonnostaan kestävä puulaji, mutta hiillytysprosessi parantaa sen säänkestävyyttä ja vastustuskykyä tuholaisia ja lahoa vastaan. Lisäksi se tarjoaa visuaalisesti paljon tyylikkäitä vaihtoehtoja. Hiilletty puu sopii sekä moderniin että perinteiseen arkkitehtuuriin.

Hiilletyn lehtikuusen pinta on itsepuhdistuva ja kestää hyvin likaa ja tahroja. Se ei vaadi säännöllistä öljyämistä tai maalaamista. Hiillostus on ympäristöystävällinen prosessi. Käytämme tuotteen viimeistelyssä ainoastaan vesipohjaista puuöljyä. Hiilletty lehtikuusi ulkoverhouspaneelina tarjoaa siis kestävän ja visuaalisesti mielenkiintoisen vaihtoehdon, joka voi parantaa rakennuksen ulkonäköä ja arvoa.

Tarjouspyynnöt ja tilaaminen

Valmistamme hiillettyä puuta aina tilaustyönä. Esitä meille alla ennakkotiedot toivomasi puutavaran määrästä ja toimitustiedoista, niin teemme sinulle tarjouksen. Tilauksen valmistaminen aloitetaan tarjouksen hyväksymisen, yksityiskohtien sopimisen sekä 50% ennakkomaksun jälkeen. Toimitusaika tilauksille on 4-6 viikkoa.