Hiilletty Accoya sisustuspaneeli

Luontaisesti elegantti

Värit: Antrasiitti, musta, hiili, poltettu, harmaa, teak, pähkinäpuu

Hiilletyn Accoya-puun syvä, tumma väri ja rikas tekstuurirakenne antavat sisustukseen luonnonläheisen ja elegantin ilmeen. Hiillytysprosessi tuo esiin puun luonnollisen kuviointin, mikä luo ainutlaatuisen ja dynaamisen visuaalisen vaikutelman.

Hiilletty Accoya on erinomainen valinta sisustuspaneeleiksi, sillä sen ainutlaatuiset ominaisuudet tarjoavat monia mahdollisuuksia sisustusratkaisuihin. Hiilletty Accoya yhdistää Accoya-puun kestävyyden ja stabiilisuuden hiillostusprosessin tuomaan estetiikkaan ja lisääntyneeseen kestävyyteen. Se sopii hyvin sekä moderniin että perinteiseen sisustustyyliin, ja se voidaan asentaa eri suuntiin tai kuviointeihin luomaan erilaisia visuaalisia vaikutelmia.

Hiilletty Accoya on erittäin kestävää ja vaatii vähemmän huoltoa kuin tavallinen puu. Se kestää hyvin kulumista ja sille riittää jo 5-10 vuoden välein tehtävä öljyäminen. Tämä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon esimerkiksi keittiöihin, kylpyhuoneisiin tai muihin tiloihin, joissa on kova kulutus tai kosteus.

Accoya-puu on kestävästi hoidetuista metsistä peräisin oleva uusiutuva materiaali, ja sen tuotantoprosessi on suunniteltu minimoiden ympäristövaikutukset. Tämä tekee hiilletystä Accoya-puusta ympäristöystävällisen vaihtoehdon sisustuspaneeleiksi.
Puupaneelit voivat myös parantaa tilan akustiikkaa vaimentamalla kaikua ja parantamalla äänen laatua, esimerkiksi olohuoneessa tai mediahuoneessa.

Tarjouspyynnöt ja tilaaminen

Valmistamme hiillettyä puuta aina tilaustyönä. Esitä meille alla ennakkotiedot toivomasi puutavaran määrästä ja toimitustiedoista, niin teemme sinulle tarjouksen. Tilauksen valmistaminen aloitetaan tarjouksen hyväksymisen, yksityiskohtien sopimisen sekä 50% ennakkomaksun jälkeen. Toimitusaika tilauksille on 4-6 viikkoa.