Hiilletty Accoya terassilauta

Tyylikäs ja ympäristö­ystävällinen

Värit: Antrasiitti, musta, hiili, poltettu, harmaa, teak, pähkinäpuu

Hiilletty Accoya-puu on erinomainen valinta terassilautoihin sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta. Se yhdistää Accoya-puun pitkäikäisyyden ja kestävyyden hiillytysprosessin tuomaan kauneuteen ja säänkestävyyteen. Hiilletty Accoya sopii monenlaisiin terassiratkaisuihin ja se voidaan asentaa eri suuntiin tai kuviointeihin luomaan erilaisia visuaalisia vaikutelmia. Hiilletyn Accoya-puun käyttö terassilautoina tarjoaa monia mahdollisuuksia luoda toimiva ja kaunis ulkotila, joka kestää vuosien kulutuksen ja sään vaihtelut.

Hiilletyn Accoya-puun syvä, tumma väri ja tekstuurirakenne antavat terassille luonnollisen ja tyylikkään ulkonäön. Hiillytysprosessi tuo esiin puun luonnollisen kuviointin, mikä luo ainutlaatuisen ja dynaamisen visuaalisen vaikutelman.

Hiilletty Accoya on erittäin kestävää ja sietää hyvin sääolosuhteita, kuten UV-säteilyä, kosteutta ja lämpötilan vaihteluita. Se on myös resistiivinen laholle ja tuhoeläimille, mikä tekee siitä pitkäikäisen valinnan terassille.

Toisin kuin joissakin muissa puumateriaaleissa, hiilletylle Accoyalle riittää vain 5-10 vuoden välein tehtävä öljyäminen. Sen pinta on itsepuhdistuva ja kestää hyvin likaa ja tahroja. Accoya-puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä, ja sen tuotantoprosessi on suunniteltu minimoiden ympäristövaikutukset. Tämä tekee hiilletystä Accoya-puusta ympäristöystävällisen valinnan terassilautoiksi. 

Tarjouspyynnöt ja tilaaminen

Valmistamme hiillettyä puuta aina tilaustyönä. Esitä meille alla ennakkotiedot toivomasi puutavaran määrästä ja toimitustiedoista, niin teemme sinulle tarjouksen. Tilauksen valmistaminen aloitetaan tarjouksen hyväksymisen, yksityiskohtien sopimisen sekä 50% ennakkomaksun jälkeen. Toimitusaika tilauksille on 4-6 viikkoa.