Hiilletty Accoya ulkoverhouspaneeli

Samassa paketissa kestävyys, kauneus ja helppo­hoitoisuus

Värit: Antrasiitti, musta, hiili, poltettu, harmaa, teak, pähkinäpuu

Hiilletty Accoya-puu ulkoverhousmateriaalina tarjoaa kompromissittoman yhdistelmän ominaisuuksia: kauneutta, kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Accoya-puun jo valmiiksi hyvät ominaisuudet paranevat entisestään hiillytysprosessissa, lisäten sen vastustuskykyä säänvaihteluihin, lahoamista aiheuttaviin sieniin ja hyönteisiin. Hiilletty Accoya-puu onkin erityisen pitkäikäinen ulkoverhousmateriaali.

Hiillostus tuo esiin puun kauniin kuviointin ja antaa sille tumman, miellyttävän värisävyn. Pinnan luonnollinen ulkonäkö sopii hyvin erilaisiin ympäristöihin, luoden eri yhteyksissä joko perinteisen tai modernin vaikutelman.

Hiilletty Accoya-puu on helppo huoltaa. Sen pinta on itsepuhdistuva ja kestää hyvin likaa ja tahroja. Sen hoitoon riittää öljyäminen 5-10 vuoden välein. Hiillytys on ympäristöystävällinen prosessi. Accoya-puu tuotetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, joten hiilletty Accoya on ympäristöystävällinen valinta.

Hiillettyä Accoya-puuta voidaan käyttää monenlaisissa projekteissa, riippuen halutusta estetiikasta. Se sopii hyvin sekä moderniin että perinteiseen tyyliin, ja sen ulkonäköä voidaan muokata monin tavoin.

Nämä ominaisuudet tekevät hiilletystä Accoya-puusta erittäin houkuttelevan valinnan ulkoverhousmateriaaliksi. Se tarjoaa kestävyyttä, kauneutta ja helppohoitoisuutta, kolme tärkeää ominaisuutta, jotka monet etsivät ulkoverhousmateriaaliltaan.

Tarjouspyynnöt ja tilaaminen

Valmistamme hiillettyä puuta aina tilaustyönä. Esitä meille alla ennakkotiedot toivomasi puutavaran määrästä ja toimitustiedoista, niin teemme sinulle tarjouksen. Tilauksen valmistaminen aloitetaan tarjouksen hyväksymisen, yksityiskohtien sopimisen sekä 50% ennakkomaksun jälkeen. Toimitusaika tilauksille on 4-6 viikkoa.