Musta saunapaneeli hiilletystä puusta

Musta saunapaneeli eli hiilletty puu on näyttävin valinta niille, jotka haluavat luoda modernin ja tyylikkään saunatilan. Musta saunapaneeli kestää hyvin kosteutta ja lämpötilan vaihteluita, ja sen helppohoitoinen pinta tekee siitä käytännöllisen valinnan saunatilan sisustukseen.

Hiilletty puu on yksi trendikkäimmistä materiaaleista sisustuksessa, ja se sopii erinomaisesti myös saunatiloihin. Polttamalla käsiteltyyn puuhun syntyy kaunis tumma väri. Musta saunapaneeli suojautuu myös kosteudelta ja homeelta.

Hiilletyt puutuotteet sopivat erinomaisesti saunan seinä- ja kattopaneeleiksi, ja sen lisäksi sitä voidaan käyttää myös saunalauteiden ja muiden kalusteiden valmistukseen. Musta saunapaneeli on myös helppohoitoinen.

Musta saunapaneeli

Monipuolisuus

Hiilletty puu on erinomainen materiaali mustaksi saunapaneeliksi, minkä lisäksi sitä voidaan käyttää monissa muissakin käyttökohteissa.

Kontrasti

Musta saunapaneeli luo modernia ja eleganttia tunnelmaa, joka erottuu perinteisesta vaaleasta saunan sisutuksesta.

Ympäristöystävällisyys

Mustan saunapaneelin valmistukseen käytettävä hiiliprosessi ei vaadi kemikaaleja, ja tuotteen viimeistelyyn käytetään vai vesipohjaista puuöljyä, mikä tekee siitä turvallisemman vaihtoehdon ihmisille ja ympäristölle.